Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

LVB “Veterināro asistentu diena” sekmīgi pavadīta!

Latvijas Veterinārārstu biedrība, sadarbībā ar Smiltenes tehnikumu, vakar – 13. martā Smiltenes tehnikuma lielajā aktu zālē jau otro gadu aicināja veterināros asistentus, tehnikuma audzēkņus un veterinārārstus uz “Veterināro asistentu dienas” pasākumu, kurā piedalījās gandrīz 200 dalībnieku.

Smiltenes tehnikuma direktoram Rolandam Aģim un LVB valdes priekšsēdētājam profesoram Ilmāram Dūrītim atklājot pasākumu, diena varēja sākties.

Semināra dalībniekiem bija iespēja uzzināt par eksotisko dzīvnieku fiksāciju, pirmās palīdzības sniegšanu,        Kardiopulmonāro reanimāciju, Kucēna, kaķēna pareizu ēdināšanu pirmajā dzīves gadā, barības piedevu nepieciešamība, brūcēm, to dzīšanas komplikācijām, kā arī stacionēto dzīvnieku aprūpi. 

Paldies visiem pasākuma dalībniekiem un lektoriem -veterinārārstiem Ingai Birnei, Dairai Viškerei, Anetei Freibergai, Ģirtam Drapčem un Evitai Gaveikai.

Paldies Smiltenes tehnikumam un direktoram Rolandam Aģim par laipno uzņemšanu, ērto un skaisto vidi pasākuma norisei, par atbalstu it visā. Paldies ēdinātājiem, kuri visas dienas garumā rūpējās par pasākuma dalībnieku ēdināšanu.

Īpaša pateicība pasākuma idejas autorei, patronesei jau otro gadu LVB valdes loceklei veterinārārstei Ingai Birnei par ieguldījumu pasākuma realizācijā visā tā gaitā, kā arī Smiltenes tehnikuma veterināro priekšmetu skolotājai veterinārārstei Birutai Birkenšteinai par nesavtīgo ieguldījumu pasākuma organizēšanā un sekmīgā norisē.

Pasākumu atbalstīja A/S Dimedium Latvija – Dimedium ir veterināro zāļu, dzīvnieku un mājdzīvnieku preču vairumtirgotājs visā Baltijā. Dimedium vairāk nekā ceturtdaļgadsimta garumā ir veicinājis Latvijas lauksaimniecības un veterinārmedicīnas attīstību. Dimedium piedāvā saviem klientiem plašu pārdomātu produktu klāstu, kas aptver visas nozares vajadzības: kvalitatīvas veterinārās zāles un vakcīnas, barību un barības piedevas, pilnpiena aizstājējus, veselības un higiēnas preces, aprīkojumu, instrumentus un programmatūru. Lai uzzinātu vairāk par AS Dimedium Latvija, lūdzu, apmeklējiet vietni: https://www.dimedium.lv/   Paldies Jums un uz tikšanos nākamgad LVB “Asistentu dienā” Smiltenē!

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com