Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Latvijas Veterinārārstu biedrības kopsapulce – konference “Laba veterinārmedicīniskā prakse”

2024. gada 26. aprīlī Pasaules Veterinārās dienas priekšvakarā norisinājās Latvijas Veterinārārstu biedrības gadskārtējā kopsapulce – konference “Laba veterinārmedicīniskā prakse” Jelgavā, LBTU telpās Jelgavas pilī. Konferencē piedalījās 347 dalībnieki no Latvijas un ārvalstīm. LVB kopsapulci – konferenci ar uzrunu atklāja Zemkopības ministrs Armands Krauze.

Kopsapulcē notika apjomīgas vēlēšanas. Sveicam jaunievēlētos LVB Valdes locekļus – Kristīnu Šteinu un Māru Vidužu.
Profesionālās ētikas komisijas locekļus – Gitu Ozolu, Danu Laizāni, Aneti Kalniņu, Aldi Rimeicānu un Mareku Samohvalovu.
Revīzijas komisijas locekļus – Ingu Bauģi, Baibu Reiniku un Līgu Stūri.

Kopsapulcē tika pasniegti Latvijas Veterinārārstu biedrības apbalvojumi. Apbalvojums “Goda biedrs” tika pasniegts Litai Konoporei un Vitai Antānei, apbalvojums “Sudraba zīme” – Ārijai Krievānei, apbalvojums “Sudraba skalpelis” – Jānim Beinertam, Ilonai Brokai, Gitai Somei, Andrim Girsam, Jurijam Gridasovam, Jurim Tolpežņikovam, Miķelim Žundam, Intai Kļavai, Gunāram Laizānam, Inesei Dūjiņai, Brigitai Dzenei, Jānim Švāģerim, Aldim Brencim un Zinaidai Vamzei.

Konference norisinājās četrās profesionālajās sekcijās – Mazo dzīvnieku veterinārārstu sekcijā, Zirgu veterinārārstu sekcijā, Lauksaimniecības dzīvnieku veterinārārstu sekcijā un Veterināro iestāžu vadītāju sekcijā. Ārzemju un pašmāju lektori, tai skaitā  PVD un Zemkopības ministrijas pārstāvji, konferencē runāja par izaicinājumiem veterinārmedicīniskajai praksei no 2023. – 2027. gadam, par labas veterinārmedicīnas prakses vadlīnijām, par “E-VETIS” ieviešanas gaitu, kā arī daudziem citiem labas un modernas veterinārmedicīnas prakses jautājumiem.

Visas dienas garumā bija apskatāma bagātīga firmu izstāde, kurā bija iespēja iepazīties ar inovācijām veterinārmedicīnas nozarē.

Liels paldies visiem kuri apmeklēja un atbalstīja mūsu konferenci! Mēs bijām kuplā skaitā, par ko liels prieks! Pozitīvas emocijas valdīja ik uz soļa.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com