Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Senioru pēcpusdiena Ģederta Eliasa Jelgavas Vēstures un mākslas muzejā.

Nu jau trešo gadu, atzīmējot Starptautisko senioru dienu, Latvijas Veterinārārstu biedrība godināja veterinārārstus seniorus. Šogad 29. septembrī seniori tika aicināti uz Ģederta Eliasa Jelgavas Vēstures un mākslas muzeju.

Pasākuma dalībniekus uzrunāja LVB valdes priekšsēdētājs profesors Ilmārs Dūrītis, atzīmējot Starptautisko senioru dienu un uzsverot visu paaudžu veterinārārstu nozīmi un svarīgumu biedrības dzīvē. Pēc svētku uzrunas dalībnieki baudot sarūpēto cienastu kopīgi dalījās atmiņās un atcerējās gan savus studiju laikus, gan darba gaitas.

Pasākuma gaitā Arnolds Žilvinskis iepazīstināja klātesošos ar LVB Senioru sekcijas nolikuma projetu un aicināja iestāties sekcijā, ko pasākuma dalībnieki arī ar prieku darīja, aizpildot iesniegumus par iestāšanos sekcijā.

Kad visi bija iestiprinājušies un parunājušies, visus aicinājām gida vadītā ekskursijā pa Ģederta Eliasa Jelgavas vēstures un mākslas muzeja vēstures ekspozīcijām. Muzeja ekspozīciju apskate izvērtās gana aizrautīga un saistoša it visiem. Pēc ekskursijas un uzkāpšanas muzeja skatu tornītī Senioru pēcpusdienas pasākuma dalībnieki atgriezās zālē pie galdiņiem un jauku melodiju pavadījumā turpināja sarunas. Tā pēcpusdiena pagāja uz jaukas un sirsnīgas nots.

Paldies visiem kuri bija ieradušies uz pasākumu. Novēlam veselību un možu garu un uz tikšanos nākamgad!

0 Komentāri

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com