Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

INFORMĒ LVB VALDES PRIEKŠSĒDĒTĀJS

Esam atkal aplikti ar ierobežojumiem. Atkal varam vainot kādu vai kādus, kuri ierobežo mūsu brīvību, tiesības un vēlmes. Taču neviens nerunā par to kā dzīvosim tālāk, kā atveseļosim sabiedrību, ekonomiku, kā panāksim citas Eiropas valstis, kuras sākušas dzīvot ierasto dzīvi pēc Covid-19 pandēmijas. Kur palikusi mūsu atbildība, mūsu patriotisms, mūsu izglītība? Šodien saņēmu informāciju, ka no Covid-19 miris kāds man zināms cilvēks. Kad lasi par saslimušajiem un mirušajiem no Covid-19, liekas ierasta lieta, jo katrs no mums ir mirstīgais. Bet uzzinot par zināmu cilvēka bezjēdzīgu nāvi, tas liek aizdomāties, vai tiešām nāve ir vērtīgāka par iespēju izdzīvot vakcinējoties. Tā ir tā katra brīvā izvēle.
                Informēju, ka 29. un 30.oktobrī konference veltīta LVB simtgadei notiks plānotā programmā. Mēs organizējot konferenci jau bijām ieplānojuši, ka klātienē apmeklēt to būs iespēja ierobežotam apmeklētāju skaitam un uzrādot derīgus “zaļos” Covid-19 sertifikātus.
                No 11.oktobra LVB birojs apmeklētājiem būs slēgts. Klātienes vizītes iespējams pieteikt pa tālruni t.28361203. Ierodoties birojā jāuzrāda derīgs Covid-19 sertifikāts.
                11.oktobrī pl.15 zoom platformā LVB ārkārtas valdes sēde, kurā tiks precizēta Konferences veltītas LVB simtgadei norise.

Valdis Šmēliņš
LVB valdes priekšsēdētājs

0 Komentāri

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com