Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

LBTU VMF 105 gadu konference

LBTU Veterinārmedicīnas fakultāte aicina visus Veterinārārstus – praktiķus, mācībspēkus, zinātniekus, valsts pārvaldē strādājošos, studentus un pelnītā atpūtā esošos kolēģus no Latvijas un ārzemēm uz konferenci un Veterinārmedicīnas fakultātes 105. gadu jubileju Jelgavā!
Arī šogad konference tiek organizēta sadarbībā ar Latvijas Veterinārārstu biedrību un Latvijas Veterināro Zāļu Lieltirgotavu asociāciju.
Konferences plenārsēdes laikā, 22.novembrī, Jelgavas pilī, darbosies veterināro zāļu un produktu izstāde, zāļu lieltirgotavas organizēs dažādus klientu pasākumus. Ar muzikālu sveicienu mums visiem uzstāsies mūziķis Zigfrīds Muktupāvels!
Konferences ģenerālsponsors NovusVet!
Konferences atbalstītāji – EVIDENSIA, LABOKLIN.

VMF telpās 23. novembrī notiks darbs sekcijās, kas tiks vadīts lekciju veidā, tādējādi nodrošinot aktīvu diskusiju starp zinātniekiem un praktiķiem, rosinātu zinātniekus risināt praksē aktuālos jautājumus, bet praktiķus – pielietot zinātnes sasniegumus ikdienas darbā. 6 dažādas sekcijas ar vairāk kā 40 lektoriem!
Par dažādām aktivitātēm dienas garumā rūpēsies radošā VMF studentu saime, būs iespēja doties ekskursijā VMF un Universitātes veterinārajā klīnikā!

Piedāvāsim piedalīties sekojošas sekcijās:
● Vienas veselības
● Profesionālās veselības sekcija
● Lauksaimniecības dzīvnieku
● Lolojumdzīvnieku
● Eksotisko dzīvnieku
● Zirgu medicīcas

Dienas izskaņā VMF manēžā (B korpuss) konferences dalībnieki, pēc labākajām VMF tradīcijām, tiek aicināti uz banketu un “Dekānu disko”! Par muzikālo pavadījumu rūpēsies bijušie VMF dekāni! Banketa laikā labas mūzikas kompānijā būs iespēja nobaudīt garšīgus ēdienus un jauku kolēģu sabiedrību!

KONFERENCES PROGRAMMA: https://docs.google.com/…/1-aKBLYx5nqF…/edit…

REĢISTRĀCIJA KONFERENCEI: https://forms.gle/pN6TiNvhWsxNhpqr5

Maksājumi par dalību veicami uz SIA “UNIVERSITĀTES VETFONDS” rekvizītiem!Par dalību Konferences pirmajā dienā tiek piešķirti 7 kval. punkti, par dalību otrajā dienā – 8 kvalif. punkti. Tātad abu dienu apmeklējums 15 kvalif. punkti.

Reģistrējoties izvēlieties sev vēlamo dalības variantu!
Līdz 15.10.24. pamata dalības maksa, no 16.10.24. – 10.11.24. dalības maksa pieaug.

Uz tikšanos Jelgavā!

Konferences organizācijas komanda

0 Komentāri

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com