Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Informē valdes priekšsēdētājs

Latviju sāk apgleznot rudens krāsainā ota. Esam sagaidījuši brīdi , kad diena un nakts ir vienādā garumā, iestājoties astronomiskajam rudenim. Tālāk līdz pat Ziemassvētkiem diena kļūs īsāka, bet naktis garākas.Esam bažīgi kāda būs gaidāmā ziema saistībā ar lielajām elektrības un apkures izmaksām. Kaukulējam un domājam kā un uz ko ietaupīt, lai samazinātu izmaksas. Valsts struktūras sola un mierina, ka viss būs kārtībā, bet Latvenergo un “Latvijas gāze” gozējās milzīgā peļņā.

21.09. LVB birojā bija tikšanās ar nozares vadošiem speciālistiem. Tikāmies ar ZM Veterinārā un pārtikas departamenta direktori Zandu Matuzāli, ZM Veterinārā un pārtikas departamenta direktora vietnieci Antru Briņķi, BIOR direktoru Aivaru Bērziņu, PVD ģenerāldirektoru Māri Balodi un Saeimas deputātu Ilmāru Dūrīti. Pārrunājam šā brīža aktualitātes veterinārmedicīnā. ZM pārstāvji iepazīstināja ar Veterinārmedicīnas likuma tapšanas gaitu. Kad būs gatavs likuma skelets, tad tā apspriešanā tiks iesaistīta arī biedrība. Pārrunājam antimikrobiālās rezistences mazināšanas plānu un citas profesijas aktualitātes.

Tikšanās LVB birojā ar Saeimas deputātu Ilmāru Dūrīti, PVD ģenerāldirektoru Māri Balodi, ZM Veterinārā un pārtikas departamenta direktori Zandu Matuzāli, ZM Veterinārā un pārtikas departamenta direktora vietnieci Antru Briņķi un BIOR direktoru Aivaru Bērziņu

23.09. notika izbraukuma valdes sēde Smiltenes tehnikumā. Valdes sēdes iesākumā iepazināmies ar veterinārā asistenta sagatavošanu un apmācību Smiltenes tehnikumā. Pārunājām problemātiku, apmācības procesu, iepazināmies ar Smiltenes tehnikuma veterināro klīniku, kas ir kā apmācības bāzes vieta topošajiem veterinārajiem asistentiem. Vienojāmies, ka nākošā gada sākumā organizēsim veterinārārstu asistentu saietu Smiltenē, lai dibinātu asistentu sekciju pie LVB.

23.09. tikšanās Smiltenē ar Smiltenes tehnikuma pārstāvjiem

LVB valdes sēdē tika apstiptināti grozījumi LVB valdes darba organizēšanas nolikumā, kurā tikā arī iekļauti veterinārārstes Litas Konopores iesūtītā nolikuma projekta varianta priekšlikumi.Valdes sēdē arī apstiprināja Darba grupas veidošanas nolikumu, izskatīja un apstiprināja nākošā gada pasākuma plānu. Izskatīja un pieņēma lēmumu PĒK sūdzības lietā.

23.09.izbraukuma valdes sēde Smiltenē

01.10. tiek atzīmēta Starptautiskā senioru diena, tādēļ 30.09. VMF telpās rīkosim Senirou pēcpusdienu, godinot LVB biedrus seniorus.

Valdis Šmēliņš

LVB valdes priekšsēdētājs

0 Komentāri

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com