Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Informē valdes priekšsēdētājs

Smiltenes un Bebrenes tehnikumi sagatavo veterinārārstus asistentus darbam veterinārajās klīnikās, saimniecībās un citu veterinārārsta darbu asistēšanai. Cik sagatavoti un motivēti darbam veterinārmedicīnas nozarē ir jaunie veterinārārsta asistenti? Cik gatavi pieņemt darbā asistentus ir praktizējošie veterinārārsti? Tie ir tikai daži no daudzajiem jautājumiem , kas skar veterinārārsta asistentus. Pēc 23.septembra tikšanās Smiltenes tehnikumā ir skaidrs, ka jāveido veterinārārstu asistentu sekcija pie LVB, lai nozares problēmas un uzdevumus risinātu kopā. Tas ir uzdevums LVB valdei un pie tā tiek aktīvi strādāts.

07.10. piedalījos LVB Pārtikas un higiēnas sekcijas sapulcē Kuldīgas novada Vilgalē. Sapulcē tika pārrunātas aktualitātes valsts pilnvarotiem veterinārārstiem dzīvnieku kautuvēs, tika izvirzīti uzdevumi sekcijas turpmākam darbam un pārrunātas LVB aktualitātes.

PHS sapulces dalībnieki apmeklēja strausu un kazu saimniecību “Nornieki”

11.10. notiks ZM sanāksme par grozījumiem MK noteikumos nr.25 “Prasības veterinārmedicīniskās prakses sertifikāta izsniegšanai”.

12.10. notiks piemiņas pasākums Voldemāram Brencēnam Rīgā 2.Meža kapos.

Ir sākusies pieteikšanās 2.decembra VMF konferencei” Veterinārmedicīnas zinātnes un prakses aktualitātes 2022”. Sīkāka informācija sadaļā pasākumi un rakstā LVB mājas lapā.

Valdis Šmēliņš

LVB valdes priekšsēdētājs

0 Komentāri

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com