Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Informē valdes priekšsēdētājs

Piedzīvojam vēsturisku mirkli, baudot karstāko augustu meterioloģiskajā vēsturē. Īpaši jāpievērš uzmanība dzīvnieku īpašnieku informēšanai par iespējamo dzīvnieku pārkaršanu. Tādēļ būtu jāizvairās no suņu pastaigām dienas vidū. Parūpēties, lai dzīvniekiem ganībās ir pieejams kāds pavēnis, bet telpās, lai ir laba ventilācija.

26.08. notiks LVB valdes sēde, kurā izskatīs sagatavotos grozījumus LVB valdes darba organizēšanas nolikumā, izstrādāto projektu Darba grupas veidošanas nolikumam, kā arī sagatavotos grozījumus LVB Statūtos, legalizējot profesionālo sekciju dalībnieku biedru naudas iekasēšanu. Minētie lēmuma projekti ir pieejami aplūkošani LVB mājas lapas slēgtajā sadaļā. Valdes sēdē arī lems kā rīkoties tālāk ar jaunas darba grupas izveidi, kura strādātu pie Labas veterinārmedicīnas prakses vadlīnijām.

Ir iesācies arī priekšvēlēšanu laiks. Kopā uz 14.Saeimas 100 deputātu vietām kandidē 1832 kandidāti no 19 sarakstiem. Starp šiem kandidātiem ir arī 5 veterināŗārsti: Ilmārs Zemnieks kandidē no “ZZS” Vidzemē, Oļegs Peretjagins no “Saskaņa” Rīgā, Aleksandrs Jozāns no “Latvija pirmajā vietā” Latgalē, Ilmārs Dūrītis no “Attīstībai/Par!” Zemgalē un Oskars Tambergs no “Republika” Zemgalē. Mums atliek iepazīties ar partiju programmām un izvēlēties sev tīkamāko, atbalstot savu kolēģu centienus.

Valdis Šmēliņš

LVB valdes priekšsēdētājs

0 Komentāri

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com